fredag 2 maj 2014

Slut!

Mellerud, gamla sträckningen innan Erikstadssvängen byggdes.

Allt har ett slut, så även PerrasMotorNostalgi. Efter snart tre år, över 2000 inlägg och drygt 440.000 sidvisningar känner jag att det räcker nu. Det tar mycket tid och nu när jag i dagarna firar min 60-årsdag är det dags att gå vidare i livet. Som lokförare på SJ kan jag gå i pension vid 60, och den förmånen tänker jag utnyttja. Eftersom jag fortfarande trivs väldigt bra med lokföreriet så kommer jag att fortsätta som timanställd, men då är det jag som bestämmer när, och hur mycket eller lite jag vill jobba. Härligt! 
Från den 1 juni kommer jag att köra på timmar för Götalandståg och kanske också för SJ.

Bloggen startade jag som ett projekt som från början var tänkt att handla i första hand om 70-talets motorcyklar. Det spårade ur direkt och idag spretar den åt alla möjliga håll. Det gör också att namnet inte riktigt stämmer överens med innehållet. PerrasMotorNostalgi får ligga kvar tills vidare, men kommer inte längre att uppdateras.
Kanske återkommer jag i någon form till hösten men nu ska Perra köra motorcykel, resa, fotografera och njuta av livet. Det gäller att ta vara på den tid som är kvar! 

Till alla er som följt med på resan vill jag säga ett stort tack! Ett tack också för alla mejl, kommentarer och personliga möten under åren som gått. 

Ha en riktigt bra sommar! Kanske syns vi på något motorevenemang.

Titta gärna in på TuristbussN200.se där jag är en av medarbetarna.

19 kommentarer:

 1. Dåliga nyheter=( men jag förstår dig för det är rätt tid att avsluta nu när våren kommit och du vandrar vidare i livet som frilansare=) men följ rälsen det blir bäst så...

  Så ett stort TACK och framförallt en stor eloge till dig och din blogg som förnöjt oss genom åren, du vet att du är så välkommen tillbaka i bloggvärlden närhelst du själv känner för det och vi andra kommer att sakna dig och din blogg...men du kommer ju finnas på träffar med kameran i högsta hugg....Jag önskar dig en trevlig sommar och framförallt, trevliga goa stunder bakom styret på hojen.//David

  SvaraRadera
 2. Ha så kul med det nya livet. Tack för denna tiden. Hoppas kameran är bra.

  SvaraRadera
 3. Stort Tack för den tid som varit - tror mig kunna säga att jag läst ALLA Dina inlägg och merparten har varit mycket läsvärda och intressanta. Än en gång Tack!

  SvaraRadera
 4. Stort tack själv Perra, än har vi inte mötts personligen men snackat har vi gjort så jag hoppas vi syns också. Skulle du ta en mctur åt mitt håll så är du välkommen.

  SvaraRadera
 5. Lycka till som pensionär, och njut av friheten!
  Visst sjutton kommer vi sakna dina inlägg, men jag förstår dig precis.

  SvaraRadera
 6. Tråkigt med bloggen men jag hoppas att du inte kan hålla dig, utan kommer tillbaka i höst med nya fantastiska inlägg!
  Järnvägar & tåg samt mackar gillas!
  Ha en fin sommar och kör försiktigt!

  SvaraRadera
 7. Förnuftet tycker att det är ett klokt beslut men hjärtat säger - sluta inte... Låt förnuftet segra och om och när hjärtat vill göra sig till känna så är du välkommen ut i bloggvärlden igen. Du vet var vi finns och är vi hemma så är du alltid välkommen in på fika å en pratstund som tilltugg.

  SvaraRadera
 8. Tack Perra för en underbar blogg. Du var en av mina favoriter - alltid läsvärt. Där har du en gåva att vårda och kanske den kan ta sig andra uttryck nu då du blir pensionär?

  Lycka till och tack än en gång.

  SvaraRadera
 9. Tack alla för de vänliga orden!

  SvaraRadera
 10. Man ska aldrig säga nu är det slut, helt plötsligt hittar du något du vill visa eller skriva om. Om inte tjenix.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, så är det nog men i sommar ska jag bara njuta och ta det lugnt :-)

   Radera
 11. Va FAN tre år är det allt vi får, jag har lärt mig mycket om göteborg. När man hittar en intressant blog vill man att det fortsätter länge.

  SvaraRadera
 12. Hei Perra
  Dine innlegg har vært en fornøyelse å kunne lese!
  Jeg kommer til å savne dine fantastiske innlegg.
  Håper du finner inspirasjon til å starte opp igjen om en tid.

  Uansett; Lykke til videre !

  Mvh, Vidar

  SvaraRadera
 13. Tack för trevliga och lärorika inlägg. Din kombination av motor, järnväg och lokalhistoria har varit mycket underhållande! Lycka till - och givetvis: välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 14. Jag är oerhört imponerad av att du orkade med så länge som du gjort, med så mycket bra, intressanta och genomarbetade inlägg. Lycka till i fortsättningen!

  SvaraRadera
 15. Någonting händer när man närmar sig 60.
  Det blir viktigare att följa sitt hjärta.
  Lycka till på hojen i sommar.
  Strålande tider Härliga tider!

  SvaraRadera
 16. Synd att du slutar - kul att du får mer tid! Tack för en underbar blogg och tack för lånet - det var jag som fick använda en av dina bilder från MC-mässan i Stockholm på 60-talet i tidningen Nostalgia!
  / Mats Andreasson

  SvaraRadera
 17. Typiskt min otur!
  När man hittar en intressant blogg så har den nyligen lagts ner!
  Nåja, det är 2015 nu och jag får väl liksom bloggaren (f.d. bloggaren....) också dra vidare.
  Men först ska jag kolla runt och se efter så jag inte missar något ytterligare av intresse som finns här. Jag kom ju faktiskt nyss hit!
  B. Thomas

  SvaraRadera
 18. Hej Perra!
  Är det bara jag som önskar en sk comeback?...
  Jag håller tummarna för fler tåginslag!
  Hälsningar
  Urban

  SvaraRadera