onsdag 16 oktober 2013

Resan 7

När vi skulle lämna Williams på morgonen så vräkte regnet ner och temperaturen hade sjunkit rejält. Inte kul när vi skulle till några av resans höjdpunkter. Dagens planering var Grand Canyon, Bryce Canyon och Monument Valley, men tyvärr fick vi ställa in detta. Utan regnkläder blev det en blöt och kall dagsetapp direkt till hotellet i Kayenta. Gissa om det var ljuvligt att krypa ner i ett varmt badkar när vi äntligen kom fram! En nackdel med paketresa och förbokade hotell är att man inte kan stanna en dag extra och invänta bättre väder. 
På morgonen dagen efter hade det klarnat upp en aning men regnet fortsatte till och från. Vi insåg att vi inte skulle hinna med Grand Canyon och Bryce Canyon om vi skulle komma i tid till nästa hotell. En sväng till Monument Valley blev det i alla fall och det var en fantastisk upplevelse.
Det var makalöst vackert med färgerna på landskapet och bergsformationerna!

Vi försökte hålla hastighetsgränserna för poliser kan dyka upp lite här och var...
Här i Mount Carmel lurades de för att få ned hastigheten. Det satt nämligen en docka vid ratten...Nu var nästa mål Las Vegas där vi lämnade ifrån oss motorcyklarna och hämtade ut en hyrbil. Totalt blev det ca 220 mil motorcykelkörning på sex dagar.
Första natten på lyxhotellet Tropicana ingick i mc-paketet och så här såg det ut i mitt lilla enkelrum med King-Size bed. Dubbelrummen hade två sådana sängar....3 kommentarer:

 1. 1 Snyggt hotellrum.

  2 Att ingen sätter en kula i polisbilen eller slår sönder den?

  SvaraRadera
 2. Vackra bilder. Man kan behöva ett lyxigt rum när man har suttit på en hoj i 220 mil. Hur klarar sig en äldre mans kropp efter dessa dagar ;-)

  SvaraRadera
 3. Tack för alla fantastiska bilder Perra, det känns som om man själv hängt med på resan.

  SvaraRadera