onsdag 28 september 2011

Dansbandskampen 70-tal

Vi börjar med Tonix i två olika outfits. Först i vitt med vackert cerisefärgade dekorationer. Tyvärr kan vi inte bedöma helheten då vi inte ser byxorna. Är de utsvängda eller inte? Osäkert poängläge... 

...och därefter i gula pyjamasar med rejält tilltagna kragar.  De påsydda svart-vita ornamenten matchar den gula färgen på ett utmärkt sätt. Fräckt också med filtret på kameran som får fram de blixtrande korsen. Här blir det extra poäng!

Sedan har vi Leif-Rogers i röda hängslebyxor och vita, vågat uppknäppta skjortor. Tyvärr har mannen längst till höger lite för smala axlar, så hängslena vill gärna glida ner. Detta ger minuspoäng. Och blå strumpor på man nummer tre gör att bandet tyvärr inte har med toppstriden att göra.

John Harrys, även de i rött och vitt. Ställer upp i eleganta korta västar. Vita skjortor med snyggt avrundade snibbar, dock är de i kortaste laget. Tapeten i bakgrunden framhäver det härliga 70-talet och det ger några extra poäng!

Ceges har valt en helt annan färgskala. Här är det kycklinggula byxor och till detta svart-vitprickiga skjortor. Oerhört eleganta kontraster! Man nummer tre i nedre raden förhöjer bandets 70-talsstatus i sin vackra polisongmustasch. Pluspoäng här också!

Så har vi då Kjell Bertils. Snitsigt med kombinationen mörkblå kavaj med babyblå slag. Pricken över i är den vita spetsen som pryder slagen. Pluspoäng också för axelvaddarna. Tyvärr har man inte riktigt förstått att antingen så har man polotröja eller t-shirt. Detta  blir det rejält med minuspoäng för. Synd på en i övrigt stilig klädsel.

Cedermarks. Ja, vad ska vi säga om dessa herrar? En klassisk dansbandsklädsel, men här har man gjort något extra! Olika färger på varje bandmedlem är kreativt, men tyvärr, här har vi ändå inte vinnarna. Lite för blek klädsel för en topplacering.

Rune-Lennarts med Titti har kombinerat flera käcka stilar. Här har vi återigen den lilla korta västen och till den ett par röda, högt skurna (gabardin?) byxor. Titti i lika läckert röd kjol. De fantastiska blommönstrade skjortorna gör verkligen denna klädsel till en klar niopoängare! 

Slutligen då Fernströms. Här ser vi prov på riktigt god smak! Blommiga skjortor med härligt långa snibbar, röd uppknäppt väst och röda, vackert utsvängda och något för långa byxor. Att damen istället för rött valt att klä sig i svart gör att detta blir dagens vinnare i Dansbandskampens klädselgren! Tio poäng till Fernströms!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar